Cook Robin Smiertelny strach

Moderator: Uploader

Regulamin działu
1. Niniejszy dział służy do dzielenia się linkami do audiobooków z kategorii języków obcych.
2. Linki należy kodować używając opcji [code] ( w postaci: [CODE] link [CODE] )
3. Wszelkie posty niezawierające linków bądą bez wyjątku usuwane, zaś ich autorzy nagradzani Ostrzeżeniem.
4. Przed napisaniem nowego tematu proszą korzystać z wyszukiwarki. Dublowanie tematów i linków bądzie odpowiednio nagradzane Ostrzeżeniem.
5. Jeśli wystąpił problem z pozycją (nie działają linki, brak / niewłaściwe hasło do archiwum) to należy użyć opcji raportowania postów , bądź zgłosić to moderatorowi działu.
6. Należy poprawnie pisać posty / tematy w niniejszym dziale.
7. Każdy temat powinien zawierać Autora - Tytuł Książki
przykład: Joseph Conrad - Jądro Ciemności
W nazwach nie używamy kropek, podkreślników, ani myślników zamiast spacji !
W poście natomiast powinien znaleźć się: krótki opis i link
Jeśli w którymś z poprzednich postów w temacie, w którym chcemy dodać linki, znajduje się okładka, to jej więcej nie dodajemy.
8. Jeśli hasło do uploadu jest odnośnikiem do innej strony, to wklejamy je między znacznikami [b].

9.Niedozwolone jest pisanie "post pod postem".

Cook Robin Smiertelny strach

Post 13 kwi 2009, o 11:00

Format: mp3
Rozmiar: 115 MB
Czas trwania: 08h 37m 44s

CZYTA: Miroslaw Utta

OPIS :

W bostonskim szpitalu swiatowej slawy genetyk dokonuje odkrycia, które moze wywolac rewolucje w medycynie. Jednak zanim zdazyl zdradzic komukolwiek swoja tajemnice, umiera w dziwnych okolicznosciach. Tymczasem w samym szpitalu mnoza sie zgony pacjentów w srednim wieku, którzy w niezrozumialy sposób przed smiercia starzeja sie w blyskawicznym tempie. Jeden z lekarzy na wlasna reke przeprowadza sledztwo. To, czego sie dowiaduje, przerasta jego najsmielsze oczekiwania...

Kod: Zaznacz cały
Treść widoczna tylko dla zalogowanych.
Jeśli nie masz jeszcze konta to zarejestruj się..
Obrazek

"Mam jedną pierd**** schizofrenię
Zaburzenia emocjonalne
Proszę, puść to na antenie
Powiem ci, że to fakt
Powiesz mi, że to obciach
Pierd*** cię
I tak rozejdziesz się po łokciach
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie"

KaZe
80%