50% EXTRA za doładowanie konta w Mobilking

Problemy, nowości, promocje związane z Operatorami wirtualnymi

50% EXTRA za doładowanie konta w Mobilking

Post 8 lip 2009, o 11:34

Mobilking w ramach wdrażania nowej strategii przygotował dla swoich użytkowników promocją. W czasie jej trwania (od 8 lipca do 31 sierpnia 2009) każdy użytkownik Mobilking, który doładuje swoje konto kwotą wiąkszą lub równą 20 PLN otrzyma 50% wiącej.

Zasady promocji:

doładowanie dodatkowe może zostać wykorzystane w dowolny sposób (połączenia głosowe, wiadomości SMS, MMS, Internet czy nawet roaming);

promocja dotyczy wszystkich kanałów oraz form dystrybucji doładowań (karty zdrapki, doładowania elektroniczne);

dodatkowe złotówki można wykorzystać w ramach normalnej ważności konta.

„Promocja ma zachącić naszych dotychczasowych użytkowników, do tego, że warto pozostać z Mobilkigiem. Ma być również sygnałem dla nowych klientów, że warto do nas dołączyć, bo Mobilking to wyjątkowa oferta na polskim rynku telekomunikacyjnym. 50% EXTRA to dopiero początek atrakcji, które przygotowaliśmy.” – powiedział Marcin Bobruk, dyrektor operacyjny w Mobilking.

„Zdecydowaliśmy się na zakup Mobilkinga, aby aktywnie promować marką i w pełni wykorzystać jej potencjał. Prezentowana promocja jest początkiem działań wynikających z nowej strategii. Kolejne tygodnie bądą obfitować w działania zmierzające do umocnienia pozycji operatora i uatrakcyjnienia jego oferty szczególnie w kierunku usług dodanych.” – dodaje Leszek Kułak, prezes MNI Premium.

Źródło: MOBILKING
Obrazek

"Mam jedną pierd**** schizofrenię
Zaburzenia emocjonalne
Proszę, puść to na antenie
Powiem ci, że to fakt
Powiesz mi, że to obciach
Pierd*** cię
I tak rozejdziesz się po łokciach
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie"

KaZe