Zmiana/Zjednoczenie działu + Wygląd + 2 sprawy
Witam!
Mam propozycję dla was. Z powodu iż Mobilking nie jest już aż tak aktywną siecią, proponowałbym zmiane nazwy poddziału Mobilking w dziale Operatorzy GSM na nazwę Pozostali operatorzy

Poza tym czy nie wydaje wam się, że ta wersja kolorystyczna forum już sie znudziła?

Na stronie
www.sonyericsson.com widać dużo zmian w wersji kolorystycznej loga, więc miałbym pomysł taki , żebyśmy zrobili nowy wygląd. Główna kolorystyka - biało-niebieska . Tło by się skupiało w lewym dolnym rogu, belki by były błękitne , logo mam nadzieję że jakiś forumowicz nam wykona

. Spróbujmy własnymi siłami coś zdziałać, mi w pojedynke nie stety nic nie wychodzi.
Do tego, iż forum nie cieszy się tak wielką popularnością przyczyniła się także aktywność użytkowników. Uploaderzy "kiedyś" na prawdę robili kawał dobrej roboty ( czasem nawet 50 - 100 wrzutek dziennie

) a teraz? Panowie bierzemy sie do roboty
No i ostatnia sprawa. Modernizacja działu MP3 .
Oczywiście wiązało by się to ze zdjęciem zakazu na wrzucanie pełnych utworków MP3

. Nie długo powinienem dostać kupon na usługi google

. Przydała by się naszemu forum dodatkowa reklama. Do naszego pozycjonowania dodało by się Muzykę, MP3, Dzwonki Mp3 i tym podobne.
Mam propozycję podzielić już ją "bardziej profesjonalnie" na :
Full MP3
(w tym odpowiednie poddziały)
Albumy muzyczne
Dzwonki MP3
Dzwonki pozostałe
Odgłosy
Z deka sie rozpisałem

Pozdrawiam !