matet, wchodzisz wiadomości -> ustawienia -> inf. lokalne (lub coś podobnego) -> Odbiór ->wyłączono potem w tym samym menu dajesz inf. stacji baz. -> wyłączono
I już nie powinno tego być
_________________ Pomagam tylko na forum Pamiętaj aby czytaćRegulamin Chcesz zarobić? Kliknij TU
Ostatnio edytowano 2 lis 2009, o 16:08 przez Don Vito, łącznie edytowano 1 raz
29 paź 2008, o 19:37
matet
Nowy
Dołączył(a): 26 sie 2008, o 23:25 Posty: 28 Postawił : 0 Otrzymał : 0
matet, a co ci sią wyświetla tam gdzie powinny być inf.lokalne
_________________ Pomagam tylko na forum Pamiętaj aby czytaćRegulamin Chcesz zarobić? Kliknij TU
3 lis 2008, o 17:55
matet
Nowy
Dołączył(a): 26 sie 2008, o 23:25 Posty: 28 Postawił : 0 Otrzymał : 0
Re: pytanie
mam taki wybor
Subskrypcje
Odbior
Jezyk
info.stajcji bazowej
moze ktos powiedziec co trzbe powpicywac w Sybskrypcje w k850i bo nie wiem, w k750i to musialem wpisac nr.subskrypcji 50 i miasto Tluszcz
matet, wyłącz subskrypcje i resztą opcji które tam masz i powinno być dobrze już
5 lis 2008, o 15:43
Meki
Support
Dołączył(a): 26 sty 2010, o 21:50 Posty: 25 Postawił : 0 Otrzymał : 2
Sieć: Era
Model: W760i
Re: pytanie
nie Subskrybuj masz mieć włączone takie: 123 031 000 Ja zawsze daje takie i mi wtedy znajduje (nazwa byle jaka) Odbiór - włączony język - Dowolny Info o stacji bazowej - włączony U mnie tak działa...
Sony Ericsson Fun to forum na którym znajdziesz wszystko związane z SE. Motywy, Gry Java, Dzwonki mp3, 3gp, AudioBooki, E-Booki, Aplikacje, Flash Motywy, Tapety Wygaszacze itp. Również jak masz jakiś problem możesz napisać i masz pewność że ktoś ci pomoże. Na SeFun panuje zawsze miła atmosfera, Wiele ciekawych osób z którymi można popisać na ShoutBoxie. http://se-fun.pl