Display Reader

Programy, które pomogą nam się połączyć z naszym telefonem, i nie tylko...

Moderator: Uploader

Display Reader

Post 19 lut 2009, o 11:01

Opis programu:
Display Reader to program, który pozwoli nam zrobić screenshota z ekranu naszej komórki. dzięki temu możemy np. podzielić się z internautami wynikami z jakiejś gry, zrobić screena z uploadowanej przez siebie gry/aplikacji java, jeśli nie możemy znaleŹć go w internecie albo zrobić screen motywu, jeśli nie do końca pokrywa się ze screenami z Themes Creatora.
Jak tego używać?:
Oczywiście najpierw należy ściągnąć i rozpakować archiwum. Po włączeniu programu ukazuje sie okno takie jak na screenie, tylko bez obrazka na środku. Podłączamy komórką w trybie telefon, np. przez kabel, a z list w lewym górnym rogu wybieramy ustawienia portu (Ja przy połączeniu przez USB wybieram COM 10). Nastąpnie przyciskamy "Connect", który to przycisk znajduje się pod wspomnianymi listami. Program łączy się z telefonem, a na liście display pojawia nam się nazwa ekranu i jego rozdzielczość. Prawdopodobnie przy telefonach z klapką i dodatkowym ekranem można wybrać z listy, którego ekranu screen chcemy zrobić. Aby zrobić screen naciskamy "Read" Na środku ekranu pojawia się powiąkszony screen z wyświetlacza telefonu. Aby go zapisać (ale już w prawdziwej rozdzielczości) używamy przycisku "Save...", wybieramy lokalizacją i zapisujemy.
Screeny:
•Okno programu
Obrazek

•Przykładowy screen z telefonu
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
Aby uzyskac dostęp do ukrytej treści musisz się zarejestrować.
Jeśli posiadasz już u nas konto to zaloguj się.
Ostatnio edytowano 5 kwi 2009, o 12:11 przez KaZe, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

"Mam jedną pierd**** schizofrenię
Zaburzenia emocjonalne
Proszę, puść to na antenie
Powiem ci, że to fakt
Powiesz mi, że to obciach
Pierd*** cię
I tak rozejdziesz się po łokciach
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie"

KaZe
90%
90%

Postawił : 0
Otrzymał : 5
Sieć: T-Mobile
Sony Ericsson: Aspen

Re: Display Reader

Post 2 cze 2009, o 11:25

ja podlanczam i nie moge ustawic COM 10 tylko jest com1 :/ i jak naciskam connect to pisze ''Phone is not responding on port com1 :[ :\ :dobani: :/
Pick123
Pijawka
Pijawka

Postawił : 0
Otrzymał : 0

Re: Display Reader

Post 2 cze 2009, o 11:28

Pick123, wgrałeś sterowniki do kabla jak nie to wgraj i powinno ci wiącej portów com wskazywać
Obrazek
Obrazek
Pomagam tylko na forum
Pamiętaj aby czytać Regulamin
Don Vito
Administator
Administator

Postawił : 24
Otrzymał : 15
Sieć: Orange
Sony Ericsson: W350i

Powrót do Programy PC