Mam propozycję dla was. Z powodu iż Mobilking nie jest już aż tak aktywną siecią, proponowałbym zmiane nazwy poddziału Mobilking w dziale Operatorzy GSM na nazwę Pozostali operatorzy

Poza tym czy nie wydaje wam się, że ta wersja kolorystyczna forum już sie znudziła?
Na stronie www.sonyericsson.com widać dużo zmian w wersji kolorystycznej loga, więc miałbym pomysł taki , żebyśmy zrobili nowy wygląd. Główna kolorystyka - biało-niebieska . Tło by się skupiało w lewym dolnym rogu, belki by były błękitne , logo mam nadzieję że jakiś forumowicz nam wykona
. Spróbujmy własnymi siłami coś zdziałać, mi w pojedynke nie stety nic nie wychodzi.Do tego, iż forum nie cieszy się tak wielką popularnością przyczyniła się także aktywność użytkowników. Uploaderzy "kiedyś" na prawdę robili kawał dobrej roboty ( czasem nawet 50 - 100 wrzutek dziennie
) a teraz? Panowie bierzemy sie do robotyNo i ostatnia sprawa. Modernizacja działu MP3 .
Oczywiście wiązało by się to ze zdjęciem zakazu na wrzucanie pełnych utworków MP3
. Nie długo powinienem dostać kupon na usługi google
. Przydała by się naszemu forum dodatkowa reklama. Do naszego pozycjonowania dodało by się Muzykę, MP3, Dzwonki Mp3 i tym podobne.Mam propozycję podzielić już ją "bardziej profesjonalnie" na :
Full MP3
(w tym odpowiednie poddziały)
Albumy muzyczne
Dzwonki MP3
Dzwonki pozostałe
Odgłosy
Z deka sie rozpisałem

Pozdrawiam !

) Kolejna kwestią jest to że dobrym impulsem było by danie nowych linków do uploadu który wygasł lub był na odsiebie (dało by to prawie 100% działającego uploadu). Co do układu to przecież takoi (może inaczej ponazywane są działy ) jest pozatym w wielu wypadkach to sie sprawdza. Przyczyną zmiejszenia zainteresowania oprócz zmiejszenia ilości pisanych postów jest też to że cześć stronz którymi wszpółpracowaliśmy (wymiana linkami itp.) padła.Wiec sami widzicie że jest cieżko sie utrzymać tym bardziej potrzebna jest pomoc innych userów nie tylko tych z rangami

Nowości