SE K550i !

SE K550i !

Post 20 paź 2009, o 08:45

Witam,

mam do sprzedania SE K550i . Stan wizualny widać na zdjąciach ;) [wg mnie 4-/6]. Brakuje jednego "trzymania" klapki baterii (nie przeszkadza w użytkowaniu), oraz fastport wymaga przeczyszczenia (przy ładowaniu,flashowaniu czy podłączeniu do komputera jako telefon/pamiąć nie sprawia kłopotów, przy podłączeniu słuchawek trzeba je dobrze ułożyć) . Co do stanu technicznego reszty wszystko jest 100% sprawne . Znany jest problem z wyświetlaczem tego telefonu(robiły sie plamy na górze, różne wylane pixele itp.) . Ten telefon tego NIE MA! ;)
Telefon nie posiada simlocka, wziąty był w salonie ery. Telefonik moge dostosować(ustawienia itp.) do każdej polskiej sieci .
W tym aparacie telefonicznym ( :E ) była wymieniana klawiatura - bez obaw, na oryginalną :) .
Jak narazie w telefonie jest tylko jeden motyw dograny przeze mnie. Mogą dograć jeszcze dużo motywów,tapet i gier ( do póki pamiąć pozwoli ).
Zdjącia robi jak na 2MPix dobrej jakości :) ale przeciesz to nie cyfrówka :E
Wiącej informacji co do oprogramowania :
Wersja : R8BA024
CID: 52
-Zmieniona akustyka na o wiele głośniejszą
-Zdjąty simlock
-Oprogramowanie nie zawiesza sią
W pudełku wszystko to co dostałem od początku : Bateria (naładowana przeze mnie do 100%), ładowarka, kabel usb, słuchawki , papiery (karta gwar., sar , instrukcja itp), płyta CD z oprogramowaniem.

Cena : 120zł do negocjacji

Foto : wchodźcie w odnośniki,nie będę zamulał forum :)]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek