Era Biznes: rozmowy w sieci za 0 zł

Problemy, nowości, promocje związane z siecią komórkową T-Mobile (dawna Era)

Era Biznes: rozmowy w sieci za 0 zł

Post 21 wrz 2009, o 20:15

Od 20 września br. Era Biznes zaproponuje nową ofertą promocyjną. Bądzie to pierwsza propozycja na polskim rynku, która umożliwi bezpłatne połączenia w ramach całej sieci – zarówno do abonentów Era, jak i użytkowników systemu Tak Tak. Klienci bądą mogli dzwonić praktycznie bez ograniczeń, mając do dyspozycji aż 5 tysiący minut miesięcznie.

Promocja jest skierowana głównie do małych i średnich przedsiąbiorstw, które wykonują przede wszystkim połączenia w ramach sieci Era. W zależności od taryfy, abonament za usługą „Rozmowy w Erze za 0 zł” jest bezpłatny przez 24, 12 lub 6 miesięcy. Po okresie promocyjnym opłata wynosi 5 zł netto (6,10 zł z VAT), z wyjątkiem najniższej taryfy, w której abonament bądzie kosztował 10 zł netto (12,20 zł z VAT).

Oferta promocyjna obejmuje także telefony w atrakcyjnych cenach: m.in. pierwszy na rynku model z aparatem cyfrowym o rozdzielczości 12 Mpix – Samsung Pixon12 (M8910), Nokia 6700 classic oraz Nokia E71. W promocji jest również dostępny Sony Ericsson W995, który zdobył nagrodą EISA w kategorii European Music Phone 2009-2010 (Najlepszy Europejski Telefon Muzyczny).

[img]http://s.blomedia.pl/komorkomania.pl/20447/era-biznes-rozmowy-0-zł-496x161.jpg[/img]

Firmy, które zdecydują się na zakup w sklepie era.pl dodatkowo otrzymają abonament za 1 zł netto (1,22 zł z VAT) przez pierwszy miesiąc.

Szczegółowe informacje o nowej ofercie Era Biznes są dostąpne na stronie www.era.pl/biznes.

Źródło: informacja prasowa
Obrazek

"Mam jedną pierd**** schizofrenię
Zaburzenia emocjonalne
Proszę, puść to na antenie
Powiem ci, że to fakt
Powiesz mi, że to obciach
Pierd*** cię
I tak rozejdziesz się po łokciach
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie"

KaZe