|
KaZe
Przyjaciel
Dołączył(a): 13 paź 2008, o 07:32 Posty: 3303 Lokalizacja: Kielce Postawił : 0 Otrzymał : 2
Sieć: Era
Model: Bravia
|
 HTC HD2 w Polsce
Producent HTC ogłosił dzisiaj dostępność modelu HD2 z systemem Windows Mobile 6.5 w Polsce. Telefon jest już dostępny w ofercie takich sklepów, jak Komputronik lub Vobis. Cena orientacyjna modelu wynosi 2899 złotych. Na Allegro znajdziecie aukcje z ciut niższą ceną.
HTC HD2 to pierwszy model producenta wyposażony w system Windows Mobile 6.5, interfejs Sense (obecny jak dotąd tylko z Androidem) oraz procesor Snapdragon 1GHz. Komórka wyróżnia się dużym ekranem o przekątnej 4,3 cala i rozdzielczości WVGA oraz wielu sposobom łączności za pomocą GSM, GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, WiFi oraz Bluetooth.
Pełna specyfikacja telefonu ma wyglądać następująco:
- wymiary: 120,5 X 67 X 11 mm, - waga: 157 gramów z baterią, - 4.3-calowy dotykowy wyświetlacz pojemnościowy o rozdzielczości 480 x 800 pikseli, - procesor Qualcomm Snapdragon 1 GHz, - bateria litowo-jonowa 1230 mAh, - aparat 5 Mpix z automatyczną regulacją ostrości i lampą błyskową, - 3,5 mm wejście słuchawkowe, - USB 2.0, - G-Sensor, - czujnik zbliżeniowy, - czujnik oświetlenia, - ekran powitalny: Ekran główny, Ludzie, Wiadomości, Wiadmości e-mail, Internet, Kalendarz, Notowania giełdowe, Zdjęcia i filmy, Muzyka, Pogoda, Footprints, Twitter, Narzędzia, - serwisy społecznościowe: integracja z serwisem Facebook™, możliwość dzielenia się zdjęciami na Facebooku i Twitterze oraz filmami na YouTube™, - GPS, - cyfrowy kompas, - Windows Mobile 6.5 Professional, - ROM: 512 MB, - RAM: 448 MB, - slot kart pamięci microSD™, - łączność: HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz, GSM: 850/950/1800/1900 MHz, - przeglądarka: Opera Mobile™, - 3G, GPRS, EDGE, - WiFi, - Bluetooth 2.1 z EDR, - radio, - odtwarzacz muzyczny.
HTC ogłosił dostępność modelu HD2 w sklepach Alsen, Komputronik, Euro oraz Vobis. Telefon od kilku tygodni można znaleźć także w ofercie innych sklepów internetowych.

"Mam jedną pierd**** schizofrenię Zaburzenia emocjonalne Proszę, puść to na antenie Powiem ci, że to fakt Powiesz mi, że to obciach Pierd*** cię I tak rozejdziesz się po łokciach Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie"
|